Op maat

Mensgericht

We benaderen elk mens als een uniek wezen, als een waarde op zichzelf. Dat principe heeft voorrang op alle andere uitgangspunten en overwegingen. Mensen zijn uniek vanaf hun ontstaan; die primaire waarde wordt verder uitgebouwd gedurende hun levensloop. De kern ervan is het persoonlijke bewustzijn, gedragen door verstand, gevoel en wil, met andere woorden de 'beleving'. Het respect voor die primaire waarde laten we zien in elke begeleidingstussenkomst.


Dat betekent onder andere:
• dat we u met evenveel respect, aandacht en zorg benaderen;
• dat we u niet tegen uw wil in een bepaalde richting duwen of manipuleren;
• dat we antwoorden en oplossingen zoveel mogelijk samen bespreken met respect voor uw uitgangspunten en uw uiteindelijke beslissing.

 

Inlevend en participerend

Atrium plus vertrekt vanuit uw positie en uw omgeving. Atrium plus probeert zich in uw plaats te stellen. Samen zoeken we wegen en middelen om uw doelen te bereiken of de problemen op te lossen.

Daarbij respecteert Atrium plus uw tempo, uw ritme en uw referentiekader. Zo ontstaat een gevoel van nabijheid en verbondenheid.

U en Atrium plus voelen zich betrokken in een zelfde opdracht, weliswaar met een verschillende achtergrond en deskundigheid. De meerwaarde van Atrium plus staat volledig ten dienste van uw groei en uw ontwikkeling.

 

Teruggebeld worden?

Wilt u door ons teruggebeld worden? Laat dan een terugbelverzoek achter.

Bel mij terug

Maak een afspraak

Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Afspraak maken