Over Atrium plus

 

Atrium plus is een financieel zorgverleningsbureau en biedt professionele ondersteuning aan op het gebied van financiële zelfredzaamheid.

Dit doen wij door het aanbieden van diverse diensten die betrekking hebben op de financiële zorgverlening. Met de financiële zorgverlening verwijzen we naar het ondersteunende en het helpende karakter van onze tussenkomsten. De cliënt is degene die verantwoordelijk is voor de groei en de ontwikkeling. Financiële zorgverlening komt voornamelijk tot stand op basis van afspraken met u en in overleg met uw omgeving. Het belangrijkste om te weten is dat uw taken niet worden overgenomen, maar worden ondersteund; op deze manier wordt het een gedeelde opdracht.

Onze dienstverlening is gebaseerd op de overtuiging dat ieder mens het recht heeft op een toekomstperspectief. De uitgangspunten van onze dienstverlening zijn gebaseerd op uw algemene, dagelijkse, levensactiviteiten. Dit betekent dat we rekening houden met uw financiële draagkracht en tegelijkertijd kijken naar welke doelen u wilt behalen.

Het delen van uw financiële draagkracht en vooral het kijken naar uw mogelijkheden om deze verantwoordelijkheid weer te dragen, heeft bij ons hoge prioriteit. U bepaalt de richting en daar waar nodig is, bieden wij ondersteuning.

De gedachte die bij ons centraal staat is als volgt: ‘De cliënt ondersteunen om zijn/haar eigen leven weer te herstellen’. Het creëren van een financiële stabiele situatie is hier van groot belang.

Teruggebeld worden?

Wilt u door ons teruggebeld worden? Laat dan een terugbelverzoek achter.

Bel mij terug

Maak een afspraak

Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Afspraak maken