De naam

De naam is het meest eigen en unieke dat een mens heeft. De naam zegt ook vaak iets over iemand. Dat geldt ook voor ons. Wij zijn trots op onze naam, wij zijn Atrium. Het woord atrium heeft 2 betekenissen. De eerste betekenis is de voorkamer van ons hart waar het bloed binnenstroomt. Het is een must dat het atrium “gezond” is.

De tweede betekenis is de belangrijkste en centrale ruimte in een (Oud-Romeins) huis. In het atrium was het mogelijk om de vruchten te beschermen door de omringende muren. Op deze manier was het fruit veilig en had het de mogelijkheid om rustig te groeien. Het atrium was ook de veiligste plek in het huis.

Atrium is trots op zijn naam, wij zijn nog trotser wanneer wij de cliënt met een financiële stabiele situatie de deur uit zien gaan. Als het hart niet functioneert, is leven onmogelijk. Als er geen financiële rust is, is een rustig leven uitgesloten.

Wij brengen die financiën op orde, nemen zorgen weg en bieden veiligheid. Dit alles gebeurt vanuit een voor u veilige positie. Het doel hiervan is om uiteindelijk, zo veel als mogelijk is, voorwaarden te bieden om de financiële zelfredzaamheid tot een succes te laten leiden.

FINANCIËLE RUST IS EEN MUST!

Teruggebeld worden?

Wilt u door ons teruggebeld worden? Laat dan een terugbelverzoek achter.

Bel mij terug

Maak een afspraak

Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Afspraak maken